Masna jetra može biti alkoholna i nealkoholna

Litijan® sirup 200 ml

Masna jetra je zajednički termin za niz poremećaja jetre, koji pogađaju ljude koji piju malo ili nimalo alkohola. Kao što ime implicira, glavna karakteristika bezalkoholne masne jetre je prevelika količina masti koja se taloži u ćelijama jetre. Nealkoholna masna jetra obično ne izaziva nikakve znakove i simptome. Kada to učini, simptomi mogu biti: povećana jetra, umor, bol u gornjem desnom abdomenu. Masna jetra je rezultat viška masti u ćelijama jetre. Masno tkivo se polako nakuplja u jetri kada ishrana osobe prelazi količinu masti koju njegovo ili njeno telo može podneti. Osoba ima masnu jetru kada masnoća čini najmanje 5% jetre. Masna jetra može biti potpuno benigna i obično ne uzrokuje oštećenje jetre. Međutim, kada se pojavi masnoća, jetra postaje osetljiva i podložna daljem oštećenju, što može dovesti do zapaljenja i fibroze jetre. Da biste smanjili rizik od nastanka bolesti: Izaberite zdravu ishranu na biljnoj bazi koja je bogata voćem, povrćem, celim žitaricama i zdravim mastima. Održavajte zdravu težinu. Ako imate prekomernu težinu ili gojaznost, smanjite broj kalorija koje jedete svaki dan i više vežbajte. Ukoliko je problem veći i jetri je potrebna pomoć u brobi sa mastima, tu je Litijan ® sirup odličan saveznik. Litijan ® sirup je suplement koji pomaže jetri u procesu čišćenja, daje joj podršku u svakodnevnoj brobi sa toksinima, smiruje zapaljenja i pospešuje njenu funkcionalnost.

litijan kutija

Litijan® je odličan, prirodni sirup za očuvanje zdravlja jetre i žučne kese.

Litijan® sirup 200 ml

  • - masna jetra, hepatitis, ciroza jetre,
  • - ciste na jetri, ehinokokna cista,
  • - pojava kamena u žučnoj kesi,presavijena žučna kesa,
  • - zaštita od oštećenja jetre i žučnih puteva.

Litijan® je preparat u obliku sirupa i služi za jačanje otpornosti i očuvanje zdravlja hepatobilijarnog trakta. Litijan® povoljno deluje na jetru i žučnu kesu, kao i na lučenje enzima i sokova u digestivnom traktu. Koristi se kod poremećaja varenja hrane, kod oštećenja jetre i kao pomoćna terapija hroničnih zapaljenskih stanja jetre i žučnih puteva. Litijan® omogućava antizapaljenski efekat na ovaj sistem. Povoljno deluje na oštećenja nastala dejstvom alkohola, raznih hemikalija, virusa i zračne terapije. Ovim sirupom se postižu odlični rezultati, pa ga toplo preporučujemo. Može se koristiti u preventivne svrhe. Proizvod je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja R.S.: 1990/2017 od 29.05.2017. godine.

*Tri puta dnevno po jedna supena kašika, pre obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Suplement treba koristiti do postizanja željenog efekta. Litijan® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci!

Naručite odmah

Društvene mreže

Posetite nas na društvenim mrežama

Budimo u kontaktu! Posetite Gozaki™d.o.o. na društvenim mrežama. Pratite najnovije informacije u vezi sa našim proizvodima na našem Facebook, Twitter, Youtube i Instagram nalogu.