Ciroza jetre je stanje u kojem jetra ne funcioniše pravilno usled dugotrajnog oštećenja.

Litijan® sirup 200 ml

Ciroza jetre je kasni stadium fibroze jetre, uzrokovan mnogim oblicima jetrinih oboljenja i stanja, kao što su hepatitis i hronični alkoholizam. Svaki put kada se vaša jetra povredi - bilo zbog bolesti, preterane upotrebe alkoholaili nekog drugog razloga - ona pokušava da se oporavi. U tom procesu se formira ožiljno tkivo. Kako ciroza jetre napreduje, formira se sve više ožiljnog tkiva, što otežava funkcionisanje jetre. Napredna ciroza jetre je opasna po život. Jetra je odgovorna za čišćenje vašeg tela – a čime vi čistite vašu jetru? Sve što vam je potrebno nalazi se u Litijan® sirupu, ne gubite vreme i počnite odmah. Zdrava jetra znači puno energije, čistija koža, jači imunitet, bolje varenje, kontrolisana telesna težina.

litijan kutija

Litijan® je odličan, prirodni sirup za očuvanje zdravlja jetre i žučne kese.

Litijan® sirup 200 ml

  • - masna jetra, hepatitis, ciroza jetre,
  • - ciste na jetri, ehinokokna cista,
  • - pojava kamena u žučnoj kesi,presavijena žučna kesa,
  • - zaštita od oštećenja jetre i žučnih puteva.

Litijan® je preparat u obliku sirupa i služi za jačanje otpornosti i očuvanje zdravlja hepatobilijarnog trakta. Litijan® povoljno deluje na jetru i žučnu kesu, kao i na lučenje enzima i sokova u digestivnom traktu. Koristi se kod poremećaja varenja hrane, kod oštećenja jetre i kao pomoćna terapija hroničnih zapaljenskih stanja jetre i žučnih puteva. Litijan® omogućava antizapaljenski efekat na ovaj sistem. Povoljno deluje na oštećenja nastala dejstvom alkohola, raznih hemikalija, virusa i zračne terapije. Ovim sirupom se postižu odlični rezultati, pa ga toplo preporučujemo. Može se koristiti u preventivne svrhe. Proizvod je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja R.S.: 1990/2017 od 29.05.2017. godine.

*Tri puta dnevno po jedna supena kašika, pre obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Suplement treba koristiti do postizanja željenog efekta. Litijan® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci!

CENA = 5.000,00 RSD

Naručite odmah

Društvene mreže

Posetite nas na društvenim mrežama

Budimo u kontaktu! Posetite Gozaki™d.o.o. na društvenim mrežama. Pratite najnovije informacije u vezi sa našim proizvodima na našem Facebook, Twitter, Youtube i Instagram nalogu.